Izrada web stranica

0 Comments | Prosinac 17, 2012

Ukoliko želite sebe predstaviti svijetu, bilo kao pojedinca ili kroz Vaše poslovanje, najbolje mjesto za upravo to je Internet. Mjesto koje je dostupno 24 sata svakome, što omogućava Vašim posjetiocima da u svako doba dođu do određenih informacija koje samo Vi nudite. Uz oglašavanje na look4accommodation.com, svim našim klijentima nudimo poseban popust pri izradi vlastitih web stranica dok za one malo iskusnije nudimo i opciju vlastitog održavanja. Ovim rješenjem ćete dodatno smanjiti troškove održavanja web stranice. Putem sustava za upravljanje sadržajem, sami na jednostavan način možete unositi izmjene na Vašim stranicama putem administracijskog sučelja.

Ukoliko Vaša stranica djeluje umorno, posustaje za današnjim Web trendovima ili jednostavno želite proširiti mogućnosti Vašeg sitea nadogradnjom – također Vam možemo pomoći. Nudimo usluge djelomičnog i kompletnog redizajna stranica koje garantiraju uzbudljiv web-facelift!

Iako se o ukusima ne raspravlja, dizajn i mogućnosti koje same stranice nude se mijenjaju. Pojavom brzih Internet veza i mobilnih uređaja, Web dizajneri moraju misliti na više stvari nego ikad prije te dodatno optimizirati stranice za više platformi. Osim što se stranice moraju prikazivati ispravno u svim Internet preglednicima na računalima, tu su sad brojni smartphone i tablet uređaji koji tu stranicu moraju jednako dobro prikazati i na svojim zaslonima.

Pobrinite se da i Vaš kutak na Internetu bude konkurentan.

I na kraju, ukoliko već imate osiguran vlastiti kutak na internetu, ali plaćate skupo održavanje, nudimo konverziju postojećih stranica u, već spomenuti, CMS koji će omogućiti vlastitu administraciju bez potrebe za web administratorom.

Na ovaj način ćete izbjeći nepotrebne intervencije Vašeg Web administratora i jednostavno preuzeti njegovu ulogu. Sustavi za upravljanje sadržajem koje koristimo su fleksibilni i pogodni za sve vrste projekata. Od malih info stranica, preko blogova pa sve do info portala s dnevnim vijestima i bogatim foto/video galerijama.

Za više informacija kontaktirajte nas na info@look4accommodation.com