Sailing Europe – Najam guleta

2014-12-14

Cijena:

Kontakt podaci:

Web stranica: www.sailingeurope.com

Ponuda:

 • Najam guleta
 • Najam jedrilica
 • Najam motorne jahte
 • Najam katamarana

Najam guleta:

Gulet je udobna drvena jahta koja za plovidbu koristi snagu motora i vjetra. Moderni guleti razlikuju se od svoje prvotne funkcije, a sve su sigurniji i udobniji na svaki način. Svi guleti za najam imaju moderne sustave za navigaciju koji omogućuju sigurnu i udobnu plovidbu.

Dizajn guleta
Guleti imaju visoke stropove, široke hodnike, udobne kabine s posebnim kupatilima, prostrani salon s brodskom kuhinjom i barom, te mnoštvo prostora na palubi gdje se obično nalaze ležaljke za sunčanje. Dio vanjske palube obično je natkriven zbog zaštite od sunca i lošeg vremena, a kabine su većinom dvokrevetne. Većina guleta ima i klimatizirane kabine.

Glavne prednosti
Najam guleta savršen je izbor za one koji žele potpuno opušten odmor pod jedrima. Prednosti najma jedrenjaka su, naime, mnoge. Guleti za najam udobniji su od ostalih vrsta jedrilica, prostraniji su i omogućuju više privatnosti. Iako imaju jarbole i jedra guleti češće idu na motor tako da je mogućnost da dobijete morsku bolest puno manja.

Posada guleta
Guleti za najam imaju posadu, a zbog toga (i klimatiziranih kabina s kupatilima) osjećat ćete se kao da ste na plovećem hotelu. Posada guleta brine se za vašu sigurnost i udobnost, a kuhar će vam pripremiti najbolje lokalne specijalitete od najsvježijih namirnica.

Tempo plovidbe
Još jedna od prednosti najma jedrenjaka jest mogućnost da odaberete vlastitu rutu. Bilo da želite posjetiti što više gradova na obali i otocima ili želite što više vremena provesti na otvorenom moru ruta guleta prilagođava se vašim željama.

Grupna avantura
Guleti za najam savršeni su za velike grupe do čak 20 osoba, a to znači da možete povesti cijelu svoju obitelj i mnogo prijatelja. Iz istog razloga, najam guleta za team-building od nedavno postaje sve popularnije.

Najam jedne kabine
Još jedna prednost guleta je mogućnost najma samo jedne kabine. To znači da ćete uživati u jedrenju usprkos tome što nemate dovoljno veliko društvo i dovoljno novca da sami iznajmite brod.

Guleti za najam (Hrvatska):

Vjeko Luna Gideon Romanca
Stella Maris Perla Aborda Gardelin
Linda Atalanta Andrea Kadena
Aurum San Patronice Black Pearl
Krila Dama Morning Star Queen of Adriatic
Libra Andrea Balun Blue Nose
Angelica Eleganza Excellance Nostalgija
Babac Sinbadsan Pacha Sedna
Luka Tiho Emanuel Barbara
Cesarica Barba
Prosječna ocjena posjetitelja

(4 / 5)

4 5 1
Ocijeni ugostitelja

Iz ponude...
 • Kuća za odmor Mare - Privlaka - Zadar

  Kuća za odmor Mare – Privlaka – Zadar

 • Apartments Altis

  Sobe i Apartmani Altis – Zagreb

 • Apartmani Štefanac - Otočac

  Apartmani i sobe Štefanac – Otočac

 • Izletište Zeko - Aljmaš

  Agroturizam Izletište “Zeko” – Aljmaš

 • Kuća za odmor Lili - Malinska - otok Krk

  Kuća za odmor Lili – Malinska – otok Krk