Seosko gospodarstvo Ivica i Marica – Karanac

2012-10-25

Cijena:

 • na upit

Kontakt podaci:

Adresa smještaja: Ive Lole Ribara 8A, 31315 Karanac, Hrvatska
Mobitel 1:
091 / 1373 793
Mobitel 2: 091 / 1252 674
E-mail: ivicaimarica@ivica-marica.com
Web stranica: www.ivica-marica.com

Ponuda:

 • 3 x 1-sobna apartmana
 • 2 x 2-sobna apartmana
 • 4 x Sobe za 11 osoba
 • Sala za 50 osoba
 • Sala za 30 osoba

Podaci o smještaju:

U mogućnosti smo ponuditi Vam sljedeće: uslugu smještaja, domaću hrana po izboru, jahanje, vožnju fijakerom, vožnju seljačkim kolima, rolanje, vožnju biciklom, štapove za nordijsko hodanje, organizaciju proslava, organizaciju izleta, organizaciju raznih prezentacija (kapacitet do 50 gostiju), degustaciju vina, ljenčarenje na ležaljkama, sudjelovanje u radovima u domaćinstvu u svrhu vaše rekreacije, karaoke, tamburašku ili romsku glazba po vašoj naruđbi i sve ostalo što nismo nabrojali a možemo za Vas učiniti da bi Vam boravak bio što ugodniji…

Kuća

Kuća koja je kategorizirana sa tri sunca nalazi se u Karancu, u ulici Ive Lole Ribara 8a uz asfaltirani put s lijeve strane i vrlo je ugodna za boravak i odmor kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. Može se iznajmiti po osobi ili cijela kuća za duži boravak, vikend ili noćenje.

Kuća ima veliki dnevni boravak u kojem se može skupiti cijelo društvo iz kuće i provesti ugodan dan uz druženje ili gledanje programa na velikom LCD televizoru. U prizemlju se nalazi kompletno opremljena kuhinja s trpezarijom, te velika kupaonica koja je opremljena s perilicom i sušilicom rublja. Na prvom katu nalaze se tri sobe sa po tri ležaja. U svakoj se nalazi TV i radio prijemnik.

U potkrovlju se nalazi još jedna dvokrevetna soba iz koje se pruža prekrasan pogled na okolna brda. U potkrovlju je još jedna velika kupaonica.

Cijela kuća je opremljena sa ručno izrađenim hrastovim namještajem, zidovi su oslikani sa vrlo zanimljivim starinskim uzorcima. Kuća je pravi primjer kako stari materijali i tehnike izrade oplemenjene s novim, modernim idejama mogu izgledati vrlo zanimljivo.

Takva Vam je naša kuća – odiše nekim starim vremenima a opet pruža sav potreban komfor modernom i zahtjevnom gostu.

Apartmani

U dvorištu Ivice i Marice nalaze se tri jednosobna i dva dvosobna apartmana. Svaki apartman raspolaže svojom kupaonicom, TV i radio prijemnikom, satelitskom antenom. Namještaj je izrađen po mjeri od vrlo kvalitetne pjeskarene hrastovine koja cijelom prostoru daje osjećaj topline i duh starine. Svaki apartman je oplemenjen detaljima u nekoj drugoj boji. Tako je jedan u crno bijeloj boji, drugi u smeđoj, treći u bordo, četvrti u lila…

Gostima je na raspolaganju sala za 30-tak gostiju u kojoj blagujemo a možemo ugodno provesti ostatak dana ili večer uz karaoke ili živu glazbu po želji. Tu je i veća sala sa 50 sjedećih mjesta koja je idealna kako za poslovna tako i za privatna okupljanja. Odradite poslovni sastanak i opustite se nakon uspješno obavljenog posla.

Automobili naših gostiju su sigurni jer unutar dvorišta postoji dovoljan broj parkirnih mjesta. Ako sa sobom želite povesti kućnog ljubimca i njemu ćemo osigurati adekvatan smještaj.

Karta smještaja:


Prosječna ocjena posjetitelja

(5 / 5)

5 5 3
Ocijeni ugostitelja

Iz ponude...
 • Rent a car Parmula opel-astra

  Rent a car & scooter Parmula – Pula

 • Medo Stil - Rent a moped

  Iznajmljivanje scootera i atv-quad

 • p_lamb_gall

  Test drive Vozime

 • Rent a boat Okiboat Barracuda 5,45 - Vodice

  Rent a boat Okiboat Barracuda 5,45 – Vodice

 • MPC - Iznajmljivanje plovila

  MCP Iznajmljivanje plovila – Krk – Lošinj